Update Foto Care sunt absolventele decedate în accidentul de tren din Jibou

Care sunt absolventele decedate în accidentul de tren din Jibou

Patru tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren, la o trecere la nivel cu calea ferată, în Jibou (judeţul Sălaj). Şoferiţa a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la UPU Baia Mare.

Sara Pop, Claudia Barbos, Mădălina Parja şi Maria Şteţ sunt fetele care nu au mai scăpat cu viata după ce trenul R4046 Baia Mare – Jibou a lovit violent maşina în care se aflau, scrie ziarmm.ro. În urma impactului, trei tinere au fost aruncate din mașină, decedând pe loc, iar alte două au rămas încarcerate.

Cele cinci fete se întorceau acasă din Cluj-Napoca, unde participaseră la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice. Se pare că fetele ar fi trebuit să meargă spre casa pe Drumul Naţional 1C, Dej-Baia Mare. Însă ar fi ales alt traseu pentru a evita craterul apărut pe şosea în Pasul Mesteacăn, la limita dintre judeţele Sălaj şi Maramureş, conform stirilorprotv.ro.

Poza noua 18.05.2018

Sanda Ungur, şoferul maşinii, este singura supravieţuitoare a accidentului. A fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare”.

Poza noua 18.05.2018

“Pacienta a fost preluată de echipa medicală a UPU Zalău la ora 19:20, a fost evaluată, stabilizată, diagnosticată, i-a fost acordată asistenţă medicală de urgenţă impusă de caz, după care, în jurul orei 23:00, a fost transferată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare”, a declarat Liliana Neaga, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, pentru magazin sălăjean.ro.

Din primele cercetări rezultă că semnalele acustice la trecerea de nivel a căii ferate erau în funcţiune. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs ”din cauza neacordării de prioritate de către şoferul autoturismului”. 

Comenteaza