Circ în plină stradă! Un clujean beat și drogat, aflat la volanul unei mașini, s-a luat la bătaie cu o femeie

Circ în plină stradă! Un clujean beat și drogat, aflat la volanul unei mașini, s-a luat la bătaie cu o femeie
| Foto: click.ro

Un tânăr de 26 de ani, aflat sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a luat la băiate în trafic cu o femeie.

„În jurul orei 10.10, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală care se desfășura pe strada Grădinilor, între un bărbat și o femeie aflați într-un autoturism. Totodată, prin intermediul sesizării au fost oferite date despre avarierea autoturismului respectiv, în urma acroșării unui parapet stradal.

Persoanele indicate nu au fost depistate la locul menționat, însă ulterior, în jurul orei 10.30, în urma activităților investigative, conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Câmpia Turzii a fost identificat de polițiști în localitatea Viișoara.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost testat și cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultat pozitiv la substanţe cu efect psihoactiv, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Cel în cauză a fost reținut de polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii  pentru o perioadă de 24 de ore, fiind efectuate în continuare cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”,  a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza