Video Clip de promovare a destinațiilor din România, fără Cluj: "Alo, ne aude cineva de la minister?"

Clip de promovare a destinațiilor din România, fără Cluj: "Alo, ne aude cineva de la minister?"

Ministerul Turismului a lansat un clip de promovare a țării noastre ca destinație de tip city-break fără a menționa, însă, și orașele Cluj-Napoca și Brașov.

Străinii sunt invitați în câteva orașe mari din România în care să își petreacă minivacanțele, dar din clipul de promovare lipsesc Brașov sau Cluj, iar Bucureștiul apare la final, scrie realitatea.net.

 „Clipul va contribui la creșterea notorietății României ca destinație turistică competitivă în privința turismului cultural. Acesta va fi prezentat în cadrul evenimentelor internaționale, precum și prin intermediul unor campanii publicitare și de marketing care vor duce la conturarea României ca destinație pentru pasionații de turism cultural și pentru turiștii care preferă experiențele de tip city-break", a spus Bogdan Trif, Ministrul Turismului.

După lansarea clipului, pe Facebook a apărut un val de comentarii negative:

"Cum sa nu incluzi Brașov și Cluj în clip? Câți bani s-au cheltuit pt acest clip? Aloo, ne aude cineva de la minister???", se întreabă cineva.

"Clujul nu mai e la suflet, de când se administrează mai bine ca București, au uitat ca mai exista pe harta României", intervine cineva.

"Oradea, Cluj Napoca, Sighișoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Tulcea, Brașov sunt orașe cu multe obiective culturale și potrivite pentru city break. Nu sunt singurele dar acestea sunt și pregătite din punct de vedere al structurilor de cazare. Plătiți profesioniști pentru a vă realiza materialele de prezentare oficiale. După ureche a ieșit un video dezamăgitor", e de părere o altă persoană.

"Asta e clip la voi? Suntem in era in care filmam cu drona si avem profesionisti la grafica si design si voi veniti cu power pointu asta de 2 lei?? Avem tur operatori care promoveaza de ani de zile Romania din banii proprii, si nu la porcaria de targ de la Romexpo, ci la targurile internationale din Europa, si voi veniti cu slide show-ul asta?? Aah si Brasovul nu intra pt voi la city break? Ca sigur Tg Jiu are mai multi turisti peste an decat Brasovul... felicitari! Ati facut-o iar de oaie!", spune un turist.

Comenteaza