Cluj: Accident cu răniți pe nodul de pe A3. O femeie și un copil de 9 ani, transportați la spital

Cluj: Accident cu răniți pe nodul de pe A3. O femeie și un copil de 9 ani, transportați la spital
| Foto: Facebook/INFO TRAFIC ROMANIA

Pompierii clujeni au intervenit, în urmă cu scurt timp, la un accident rutier petrecut pe nodul de legătură cu autostrada A3 din apropiere de localitatea Gilău.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe nodul de legătură cu autostrada A3 din apropiere de localitatea Gilău.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 11.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

"O femeie și un copil, în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 9 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți", a transmis ISU Cluj.

Ziua și accidentul pe nodul A3

Un accident similar a avut loc și ieri după-amiază la Gilău, pe nodul rutier care face legătura cu autostrada A3. În urma impactului dintre două autoturisme, opt persoane au fost consultate de echipajele medicale sosite la fața locului, iar patru dintre acestea, între care și un copil de un an, au fost transportate la spital (detalii AICI).

Comenteaza