Cluj: Adolescent luat la palme de un șofer în plină stradă. Scandalul a început la o trecere de pietoni

Cluj: Adolescent luat la palme de un șofer în plină stradă. Scandalul a început la o trecere de pietoni

Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a pălmuit un adolescent în vârstă de 16 ani ca urmare a unui incident petrecut în trafic.

Incidentul a avut loc miercuri dimineața pe o stradă din Dej. Conform Dejeanul.ro, doi adolescenți, care au coborat din tren la Dej, intenționând să traverseze strada pe o trecere pentru pietoni din zona Gării, au luat prin surprindere șoferul unei autoutilitare, care circula dinspre Cluj, și care a fost nevoit să franeze brusc. Martorii spun ca șoferul le-ar fi atras atenția celor doi pe un ton nu prea prietenos, iar adolescentul de 16 ani i-ar fi arătat semne obscene. Cei trei s-au întâlnit iar, câteva sute de metri mai încolo, unde șoferul oprise pentru a descărca marfa. Bărbatul s-a apropiat de adolescentul care-i arătase semne obscene și l-a lovit peste față. După incident băiatul și-a chemat tatăl și au depus o plângere la Poliție.

“În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din județul Bistrița Năsăud, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiu ar fi fost agresat de către un bărbat. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri spontane, un bărbat de 41 de ani, din comuna Vad, i-ar fi aplicat tânărului lovituri cu palma în zona feței. Totodată, ca urmare a interacțiunii dintre cele două persoane, telefonul mobil al tânărului ar fi fost deteriorat, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Comenteaza