Cluj: Amenzi de peste 460.000 de lei în ultimele 24 de ore pentru ignorarea ordonanțelor militare

Cluj: Amenzi de peste 460.000 de lei în ultimele 24 de ore pentru ignorarea ordonanțelor militare

Nu mai puțin de 660 de polițiști și jandarmi clujeni au acționat luni în vederea respectării măsurilor impuse de autorități în vederea limitării extinderii noului coronavirus.

Conform Prefecturii Cluj, la data de 6 aprilie a.c., 660 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale la locațiile de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 650 de persoane din județul Cluj, iar 48 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate.

De asemenea, au fost derulate 272 de acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare.

În ultimele 24 de ore, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 15 persoane reîntoarse în țară, spre locațiile de domiciliu, în vederea intrării în carantină sau autoizolare.

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost constatate 108 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 464.600 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare în vigoare.

Comenteaza