Cluj: Autorizații de taxi reținute și amenzi de peste 40.000 de lei în doar trei ore în Câmpia Turzii

Cluj: Autorizații de taxi reținute și amenzi de peste 40.000 de lei în doar trei ore în Câmpia Turzii

Acțiunea polițiștilor a avut loc miercuri dimineața, în Câmpia Turzii, fiind controlate zeci de autovehicule și cinci mijloace de transport în comun.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, împreună cu cei ai Secției Rurale și Serviciului Rutier au desfășurat, miercuri, 2 noiembrie, în intervalul orar 09.00-12.00, o acțiune pentru impunerea respectării normelor legale și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. La activitate au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

"Astfel, au fost controlate circa 30 de autovehicule și 5 mijloace de transport în comun. În contextul acțiunii au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale normelor rutiere, dar și a celor privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Totodată, au fost reținute trei autorizații de taximetrie, un permis de conducere și un certificat de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor este de 40.175 de lei", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza