Cluj: Bătrân atacat în propria casă de doi tineri. L-au bătut și au fugit cu banii

Cluj: Bătrân atacat în propria casă de doi tineri. L-au bătut și au fugit cu banii

Doi clujeni au fost arestați preventiv, fiind acuzați de tâlhărie calificată, după ce au pătruns în casa unui vârstnic, l-au lovit și l-au jefuit.

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore doi tineri în vârstă de 18 ani, ambii din comuna Fildu-de-Jos, județul Sălaj, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

"În fapt, la data de 8 ianuarie a.c., Secția 8 Poliție Rurală Huedin a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 14.00, două persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat de 76 de ani, din comuna Poieni, de unde i-au sustras acestuia suma de 1900 de lei și un telefon mobil, prin aplicarea unei lovituri. Ulterior, cele două persoane au părăsit locuința într-o direcție necunoscută", precizează IPJ Cluj.

Ca urmare a activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției Rurale Huedin, cu sprijinul polițiștilor sălăjeni din cadrul Postului de Poliție Comunală Fildu-de-Jos, persoanele necunoscute au fost identificate ca fiind doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani.

Potrivit polițiștilor, s-a reușit recuperarea sumei de 250 de lei și a unui telefon mobil achiziționat din suma sustrasă de aceștia.

Cei doi tineri au fost prezentați sâmbătă magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza