Cluj-Bucureşti pe jos, pentru legile Justiţiei. E nevoie de cazare în Sighişoara + se alătură încă 5 oameni

Cluj-Bucureşti pe jos, pentru legile Justiţiei. E nevoie de cazare în Sighişoara + se alătură încă 5 oameni
"Marşul Speranţei" a încheiat cu succes a doua etapă. Grupul de persoane care merge, pe jos, de la Cluj la Bucureşti, pentru a participa la protestul din 20 ianuarie împotriva modificărilor legilor Justiţiei, a ajuns în Iernut (judeţul Mureş).

"Ziua a doua! Gata a fost mai greu, dar am reuşit. Mâine obiectivul este să ajungem la Târgu Mureş! Mergem să ne odihnim.Ne auzim mâine!", a scris Alexandre Alexandru Lacaille, francezul din grupul de protestatari, pe Facebook.

Cei din comunitatea "Corupţia Ucide" au mai anunţat că Reka, fata cu deficienţe de vedere participată la marş, a fost nevoită sa se întoarca la Cluj şi să râmână joi acolo, întrucât bocancii pe care îi avea nu erau buni pentru drum lung. Vineri se va re-alătura marşului. Vineri, 12 ianuarie - plecarea de dimineaţă din Iernut - destinaţia Târgu Mureş. Sâmbătă, 13 ianuarie - plecarea de dimineata din Târgu Mureş - destinaţia Sighişoara. 

Se pare că grupul are nevoie de cazare în Sighișoara, iar persoanele care pot să-i ajute sunt rugate să îi contacteze pe reţelele de socializare. Pentru majoritatea opririlor programate de pe traseu, oameni inimosi (privați sau proprietari de pensiuni) s-au oferit deja să îi cazeze.

Încă 3 nevăzători și un domn din Bistrița au anunțat că se vor alătura marșului din Sighișoara. Împreună vor continua să meargă pe jos catre Brașov-Ploiești-București. Destinația finală fiind Piața Universității, 20 ianuarie. 

 

Comenteaza