Cluj-Bucureşti pe jos, pentru Legile Justiţiei. Participant: Am depășit jumătatea drumului

Cluj-Bucureşti pe jos, pentru Legile Justiţiei. Participant: Am depășit jumătatea drumului
S-a încheiat cea de-a cincea zi a Marșului Speranței. Grupul de persoane care merge, pe jos, de la Cluj la Bucureşti, pentru a participa la protestul din 20 ianuarie împotriva modificărilor Legilor Justiţiei, a ajuns lângă Brașov.

"Astăzi am depășit jumătatea drumului până la București", a scris pe Facebook, Sorin Bobiș, inițiatorul marșului. "Am plecat din Rupea pe un frig crunt,-13 grade celsius. Temperatura a rămas negativă toată ziua,când a fost cel mai cald erau - 4 grade", a mai adăugat Bobiș.

Participanții la marș au încheiat cea de-a șasea zi ajungând la Rotbav, lângă Brașov. "Mâine vom pleca spre Brașov, îl vom străbate încercând să ajungem până în Predeal", anunță aceștia.

Luni dimineața, membrii grupului Stafeta Steagului Uniunii Europene au postat pe Facebook un mesaj în care solicită sprijin pentru grupul de persoane care se îndreaptă, pe jos, spre București:

„Ce nevoi trebuiesc acoperite in urmatoarele zile :

- Echipa a trecut de 10 persoane, iar după Brașov NU au cazare în niciun loc. Dacă puteți oferi cazare pe traseul Brașov - Ploiești - București, să ziceți. Au niște oferte unde niște pensiuni oferă discount, până acum. Dacă doriți să contribuiți financiar, Alexandre Lacaille RO52BTRL01301201J03052XX

- Este nevoie de o mașină de suport pe oricare dintre segmente următoare. Dacă poți să vii să îi însoțești cu mașină o zi, ajută extrem de mult!", spun aceștia.

Comenteaza