Cluj: Magazie de unelte, cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să evite extinderea focului la casele din vecini

Cluj: Magazie de unelte, cuprinsă de flăcări. Pompierii au reușit să evite extinderea focului la casele din vecini

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu care a izbucnit într-o magazie de unelte într-o gospodărie din comuna Bobâlna.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un incendiu care a afectat o magazie de unelte în satul Oșorhel, comuna Bobâlna.

"La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, iar apelul de urgență a fost primit în jurul orei 10:45. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe o suprafață de 12 mp. Din fericire, flăcările au fost ținute sub control și s-a evitat extinderea incendiului la două case aflate în vecinătate. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical. Cauza probabilă este un scurtcircuit la un hidrofor aflat în interiorul magaziei".

Ieri, pompierii au fost chemați să stingă un incendiu de anexă gospodărească în localitatea Jucu, care s-a adeverit, de fapt, că era în localitatea Răscruci și care a cuprins un motostivuitor electric. Persoanele de față au reușit să lichideze focul în mare parte, cu stingătoare, până la sosirea pompierilor.

Comenteaza