Cluj-Napoca – Birmingham, cu avionul

Cluj-Napoca – Birmingham, cu avionul
Compania aeriană Blue Air va lansa pe 16 decembrie o cursă regulată Cluj-Napoca – Birmingham, cu o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri si vineri.

Aeroportul din Cluj-Napoca devine a şasea bază operaţională a Blue Air începând cu toamna acestui an, la scurt timp după inaugurarea zborurilor interne între Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

"Ne bucurăm enorm să ne dezvoltăm prezenţa pe Aeroportul Cluj-Napoca prin deschiderea zborurilor directe către Birmingham. În urma recentei vizite la Cluj-Napoca, precum și la cererea aeroporturilor, am decis sa fructificăm această oportunitate catre Birmingham - o destinație atractivă atât din punct de vedere turistic, cât și de business.

Angajamentul nostru pentru piața din Transilvania este subliniat de faptul că, începând cu această toamnă, Cluj-Napoca devine al șaselea aeroport unde ne stabilim o bază operaţională", a spus Gheorghe Răcaru, director general al Blue Air.

Clujenii mai pot opta pentru alte patru destinaţii spre Marea Britanie: Luton, Liverpool, Dublin şi Doncaster/Sheffield.

Comenteaza