Cluj: O femeie a căzut de la etaj. Poliția face cercetări

Cluj: O femeie a căzut de la etaj. Poliția face cercetări

O femeie a căzut, marți, de la etajul unui bloc de pe strada Libertății din Turda.

O autospecială ISU Cluj și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 17.00, iar pompierii sosiți la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de cca 30 de ani, în stare de conștiență și care prezenta multiple traumatisme severe.

"Pompierii i-au acordat primul ajutor calificat până la sosirea echipajelor medicale, după care au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. Vicitima a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate", au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați în jurul orei 17.00 prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui imobil situat în municipiu.

"La fața locului a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unei femei în vârstă de 38 de ani, aceasta fiind transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza