Cluj: Persoană rănită, după ce a fost prinsă sub un acoperiș smuls de vânt

Cluj: Persoană rănită, după ce a fost prinsă sub un acoperiș smuls de vânt
O persoană a fost rănită după ce a fost prinsă, joi după amiază, sub acoperișul unei clădiri care a fost smuls de vântul puternic, aceasta fiind transportată la spital în stare conștientă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș, a declarat că persoana respectivă a fost scoasă conștientă de sub acoperiș, că a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

'Șapte echipe ale ISU Cluj intervin în județ pentru remedierea unor situații cauzate de furtună și de vântul puternic. Vântul a doborât copaci pe mașini pe două străzi din Cluj-Napoca, a doborât un stâlp de comunicații în comuna Florești, a smuls acoperișurile unor blocuri în municipiul Dej și a unei hale în Cluj-Napoca. De asemenea, s-a înregistrat și o persoană prinsă sub un acoperiș în Cluj-Napoca, aceasta fiind scoasă conștientă și transportată la spital', a menționat Andrei Biriș, citat de agerpres.ro.

Ulterior, ca urmare a vântului puternic, echipele ISU Cluj au intervenit pe mai multe străzi din Cluj-Napoca, iar serviciile voluntare pentru situații de urgență au intervenit și ele în cazul unor arbori doborâți în localitățile Beliș, Mărgău, Gherla, Gârbou și Mica.

 

Comenteaza