Cluj: Tentativă de viol în public, în plină zi. Agresorul a ajuns după gratii

Cluj: Tentativă de viol în public, în plină zi. Agresorul a ajuns după gratii

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Luna, a fost arestat preventiv, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Polițiștii clujeni au depistat și reținut un bărbat cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de viol. 

"La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luna, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă de viol.

Au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței de judecată, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost demarate în cursul aceleiași zile, fiind sesizat faptul că în jurul orei 14.00, aflându-se pe malul râului Arieș, în comuna Luna, bărbatul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie de 34 de ani, împotriva voinței acesteia.

În baza sesizării, polițiștii au demarat cu operativitate activități pentru identificarea bărbatului în cauză, acesta fiind depistat în scurt timp și condus la unitatea de poliție", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind depus într-un centru de reținere și arestare preventivă.

În cauză sunt continuate cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lîngă Judecătoria Turda.

Comenteaza