Clujean, depistat cu o armă letală în mașină

Clujean, depistat cu o armă letală în mașină

Polițiștii au identificat în trafic un bărbat din Cluj-Napoca, care transporta în mașină o armă letală neînregistrată în evidențele Poliției Române.

Miercuri, 14 ianuarie, în jurul orei 14:20, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției Gherla, au depistat și identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Cluj-Napoca, care transporta cu autoturismul o armă letală destinată vânătorii, din categoria celor supuse autorizării, și cartușe cu alice.  

Potrivit polițiștilor, acesta a fost depistat în timp ce se deplasa pe strada Clujului, din Gherla. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că bărbatul nu deținea autorizație de a purta și a folosi arme și nici nu a putut justifica proveniența armei, aceasta nefiind înregistrată în evidențele Poliției Române.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de armă letală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, urmând a fi efectuate verificări cu privire la proveniența armei și a modului de procurare a acesteia", precizează IPJ Cluj.

Comenteaza