Clujean mangă la volan: A acroșat panourile luminoase ale unei firme și și-a văzut "vesel" de drum

Clujean mangă la volan: A acroșat panourile luminoase ale unei firme și și-a văzut "vesel" de drum

Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat băut la volan de polițiștii care l-au oprit pentru că a acroșat panourile luminoase ale unei firme în Luna de Sus și și-a continuat drumul.

Bărbatul a acroșat panourile luminoase ale unei firme în Luna de Sus și și-a continuat nestingherit drumul. A fost oprit de polițiștii din Florești, care au constatat că era băut.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 00.00, un conducător auto de 29 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60, din direcția Cluj-Napoca, ar fi acroșat panourile luminoase ale unei societăți comerciale din localitatea Luna de Sus, iar ulterior și-a continuat deplasarea.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au identificat pe bărbatul în cauză, iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.63mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probele biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Comenteaza