News alert Clujean rănit GRAV într-un accident rutier în Tulcea. A fost preluat cu elicopterul SMURD

Clujean rănit GRAV într-un accident rutier în Tulcea. A fost preluat cu elicopterul SMURD

Un bărbat de  judeţul Cluj a fost rănit grav, miercuri după-amiază, într-un accident rutier petrecut pe raza judeţului Tulcea, DN 22A Tulcea-Hârşova.

Conform Poliției Române, în accident au fost implicate două autoturisme. "O persoană a suferit leziuni grave, fiind resuscitată la fața locului. Traficul rutier este oprit pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD și pentru efectuarea cercetării la fața locului", a transmis Centrul Infotrafic Poliția Română.

Din primele informații, un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Nicolae Bălcescu către Ciucurova, ar fi intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Turda, care circula pe acelaşi sens de mers.

"În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 48 de ani, care a fost transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului", au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Comenteaza