Clujean reţinut pentru că ar fi modificat locul unui accident rutier, în urma căruia un bătrân a murit

Clujean reţinut pentru că ar fi modificat locul unui accident rutier, în urma căruia un bătrân a murit
Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii bihoreni, fiind acuzat că în timp ce era pasager într-o maşină implicată într-un accident grav soldat cu moartea unui bătrân ar fi modificat locul accidentului încercând să îl salveze pe şofer.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din  comuna Poieni, judeţul Cluj, a fost reţinut, marţi, de oamenii legii fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de modificarea locului accidentului, favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri bihoreni îl bănuiesc pe acesta că vineri, fiind pasager într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, care a accidentat mortal un bărbat de 67 de ani, din Aleşd, care traversa drumul naţional 1 pe trecerea de pietoni, după producerea accidentului rutier ar fi mutat obiectele din câmpul infracţional, încercând să-i inducă în eroare pe poliţişti.

Atât bărbatul de 28 de ani, cât şi conducătorul autoturismului ar fi precizat, în declaraţiile făcute poliţiştilor rutieri, că accidentul rutier s-ar fi produs la o distanţă de 10 - 15 metri de trecerea de pietoni.

Poliţiştii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Comenteaza