Clujeancă prinsă la volan cu peste 100km/h în localitate și fără permis

Clujeancă prinsă la volan cu peste 100km/h în localitate și fără permis

O șoferiță din Cluj-Napoca a fost prinsă în localitatea Luncani în timp ce conducea cu peste 100km/h și fără a deține carnet de conducere.

Polițiștii din Câmpia Turzii au oprit în trafic, în data de 2 aprilie, în jurul orei 16:00, o femeie din Cluj-Napoca care se deplasa cu mașina pe DN15-E60, în interiorul localității Luncani.

Femeia a fost prinsă de radar în timp ce conducea cu viteza de 107km/h.

„La momentul solicitării documentelor, aceasta a prezentat un permis de conducere care aparținea unei alte femei, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că cea în cauză nu deținea permis de conducere.

De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.345 de lei, pentru depășirea vitezei legale admise, utilizarea farurilor de ceață în alte condiții decât pe timp de ceață, dar și pentru neasigurarea minorului transportat în autoturism, conform normelor rutiere”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea.

Comenteaza