Clujeanca Roxen, agresată de iubit. "Am fost abuzată emoțional și șantajată"

Clujeanca Roxen, agresată de iubit. "Am fost abuzată emoțional și șantajată"
| Foto: Eurovision.tv

Cântăreaţa clujeană Roxen, care trebuia să reprezinte România anul acesta la Eurovision, a obţinut un ordin de interdicţie împotriva fostului partener după ce acesta ar fi agresat-o.

„Am avut ghinionul să trec prin această experienţă, consider că a fost o lecţie importantă şi ştiu ce greşeli să nu mai repet. Înţeleg foarte bine care este situaţia la nivel global, dar şi la nivel naţional, cu privire la problema violenţei domestice. Am fost abuzata emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a spus Roxen pentru www.protv.ro.

Potrivit Cancan, artista s-a plâns la Poliție de compotamentul violent al iubitului ei și că s-a ajuns la emiterea unui ordin judecătoresc introdus de Parchet. 

”Admite cererea privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei. În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 6 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti”, este decizia pe care au luat-o magistrații.

Clujeanca Roxen, care ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision în acest an, va reprezinta ţara noastră la concursul de anul viitor.

Comenteaza