Clujeancă țepuită de 4.500 de euro cu o comandă online

Clujeancă țepuită de 4.500 de euro cu o comandă online

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a indus în eroare o femeie din Dej, oferindu-i spre vânzare, prin intermediul unei platforme online, un produs pe care nu-l deținea.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut luni, pentru o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

"În fapt, în luna august a anului 2020, acesta ar fi indus în eroare o femeie din municipiul Dej, căreia i-ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unei platforme online, un uitilaj agrigol – industrial, fără a deține însă un astfel de bun. Urmare a faptei, s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.500 de euro", precizează IPJ Cluj.

În baza activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii dejeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Râmnicu-Vâlcea, acesta a fost identificat și depistat, fiind ulterior reținut.

Tânărul a fost prezentat marți magistraților din cadrul Judecătoriei Dej, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza