Clujeanul care a trecut fără milă cu mașina peste un cățel s-a ales cu dosar penal

Clujeanul care a trecut fără milă cu mașina peste un cățel s-a ales cu dosar penal

Șoferul care a călcat cu mașina un câine pe o stradă din localitatea clujeană Câmpenești a fost identificat de poliție.

Bărbatul care a trecut fără milă sâmbătă cu mașina peste câine pe o stradă din Câmpenești s-a ales cu dosar penal. "În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care se observă un câine care este lovit de un autoturism, polițiștii din Secția 2 Rurală Apahida au demarat verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, a fost identificat conducătorul autoturismului, stabilindu-se că este un bărbat de 69 de ani, din Cluj-Napoca. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de legea nr. 205/2004.

De asemenea, animalul a fost transportat la o unitate de specialitate, stabilindu-se că rănile provocate nu i-au pus în pericol viața" au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Totodată, în vederea continuării cercetărilor, au fost sesizați și polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Cluj. Din fericire, câinele a supraviețuit: a fost transportat la un cabinet veterinar, unde a primit îngrijiri.

Comenteaza