Clujeanul de la "Dansez pentru tine" face spectacol pentru centrul de zi din Gherla VIDEO

Clujeanul de la
Centrul de zi „Ligia” pentru clujenii defavorizaţi din Gherla, construit cu bani primiţi de un concurent la emisiunea „Dansez pentru tine”, Dan Hedeşiu, sărbătoreşte un an de activitate cu un spectacol inaugural prin care cel care a înfiinţat centrul speră să poată primi sponsorizări sau finanţări prin care poate continua activitatea acestuia.
„Acest centru a luat naştere în urma participării mele la emisiunea Dansez pentru tine, alături de Cristina Cepraga. Visul meu a devenit realitate, însă banii câştigaţi în emisiune nu sunt suficienţi pentru susţinerea acestui proiect”, arată acesta, adăugând că spectacolul are ca scop strângerea de fonduri şi sponsorizări. De altfel, Hedeşiu va dansa, la spectacol, alături de partenera sa Cristina Pop.

Spectacolul are loc la Casa de Cultură Municipală din localitate vineri de la ora 17. Participă Ansamblul „Mărţişorul” din Cluj-Napoca, majoretele liceului „Ana Ipătescu” din localitate şi patru solişti. Intrarea este liberă, iar Hedeşiu aşteaptă să strângă 2.000 de euro din sponsorizări.

Centrul de zi a fost amenajat în sala de clasă a unei foste şcoli din Gherla, folosită acum de Asociaţia Caritas drept capelă, până este finalizată biserica din apropiere. Hedeşiu a primit în urma participării la emisiune o sumă de 4.000 de euro, bani cu care a zugrăvit şi mobilat spaţiul.

Centrul de zi este dedicat mătuşii lui Hedeşiu, Ligia, care s-a născut cu retard mintal.


Samba - Cristina Cepraga si Dan Hedesiu - MyVideo România
Comenteaza