Clujeni ieșiți dezumflați de la Kaufland! Au stat ore întregi la coadă pentru o promoție care a dat eroare

Clujeni ieșiți dezumflați de la Kaufland! Au stat ore întregi la coadă pentru o promoție care a dat eroare
| Foto: turdanews.ro

Clujenii au ieșit dezamăgiți dintr-un magazin Kaufland după ce au stat cu orele la coadă pentru o promoție care nu a putut fi activată la casierie din cauza unor probleme tehnice.

Clujenii au stat ore în șir, miercuri, la coadă la un supermarket Kaufland din Turda, după ce magazinul a anunțat o promoție care însă nu a "funcționat".

”Promoția de la Kaufland, de primele trei produse la un leu, i-a isterizat pe turdeni și aceștia așteaptă la rând să se activeze la case în sistemul Kaufland promoția. Rândul de cărucioare se întindea pe tot culoarul principal, până în spate la carne”, cititor pentru Turda News.

Un alt turdean spune că, de fapt, este vorba despre o defecțiune tehnică, din cauza căreia nu se pot scana promoțiile.

”Din cauza unei defecțiuni tehnice coada la caserie se îndinde până în spate la mezeluri (fundul curții). Nu se pot scana promoțiile, se stă la coadă de la ora 7 iar acum e ora 9,15! ”, a spus turdeanul.

”Ne cerem scuze pentru situația din această dimineață, când, pentru o scurtă perioadă, din cauza unei erori tehnice, ofertele speciale disponibile prin intermediul Kaufland Card Digital nu au funcționat corespunzător. Echipele tehnice au intervenit prompt, iar în prezent situația a fost remediată și sistemul funcționează în parametri normali. 

Vă asigurăm că ne respectăm clienții și promisiunile. Vom da posibilitatea tuturor celor cărora nu li s-a aplicat reducerea pe bon să își recupereze diferența de bani de la Biroul de Informații, timp de 14 zile.

Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm de toate eforturile noastre de a oferi o experiență plăcută de cumpărături.”, au transmis oficialii Kaufland.

Comenteaza