Clujenii, așteptați de Sânziene la muzeul din Hoia. Vase de lut, traiste tradiționale și gustări delicioase aduse de producătorii locali

Clujenii, așteptați de Sânziene la muzeul din Hoia. Vase de lut, traiste tradiționale și gustări delicioase aduse de producătorii locali

Producătorii locali le dau întâlnire clujenilor, de Sânziene, în Parcul Etnografic, începând de astăzi și până duminică.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni, vă invită la cea de-a treia ediție a târgului meșterilor și producătorilor locali clujeni, care își dau din nou întâlnire în Parcul Etnografic, sub genericul Lume, lume... Hai la piață!

Evenimentul va avea loc în perioada 23-27 iunie 2021, între orele 10-18, ultima intrare ora 17.

Veți putea achiziționa articole vestimentare tradiționale, podoabe și decorațiuni din mărgele, bijuterii din pietre semiprețioase, vase de lut, săpunuri naturale, tablouri, picturi, icoane, articole din piele și articole pentru uz gospodăresc din lemn, jucării și tricotaje pentru copii, traiste tradiționale și multe alte produse artizanale.

De asemenea, veți putea cumpăra gustări delicioase, cu ciocolată de casă, înghețată, gemuri și dulcețuri (inclusiv fără zahăr), plante medicinale și aromate, brânzeturi și vin, miere de albine și turtă dulce, lavandă, legume și fructe, sucuri naturale și siropuri, zacuscă și preparate din carne.

Vor expune peste 60 de meșteri populari și producători din cele 8 bresle ale Asociației. Vor fi organizate câteva ateliere de creație.

Biletul de intrare în Parcul Etnografic este 6 lei pentru adulți, 3 lei pentru pensionari și studenți și 1,50 pentru elevi și preșcolari.

"Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să purtați mască în zonele aglomerate, să respectați distanțarea fizică și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție", transmit organizatorii.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza