Clujenii ies din nou în stradă. Peste 1.400 de persoane și-au anunțat prezența

Clujenii ies din nou în stradă. Peste 1.400 de persoane și-au anunțat prezența
Clujenii vor ieși în stradă, duminică seara, pentru a protesta împotriva proiectului de modificare a legilor justiției.

UPDATE 16:17: Numărul clujenilor care și-au anunțat prezența la protest a ajuns la 1.446.

UPDATE 1.385 de clujeni și-au anunțat până acum prezența la protestul de duminică seara, din Piața Unirii.

ȘTIREA INIȚIALĂ

După manifestațiile de săptămâna trecută, la care au participat mii de clujeni, peste 1.000 de persoane și-au anunțat prezența pe Facebook și la protestul de duminică.

"Duminică, de la ora 18:00, ne întâlnim în Piața Unirii din Cluj. Cerem de urgență Parlamentului respingerea în bloc a proiectului de modificare a Legilor Justiției! Considerăm că aceste modificări sunt de natură să afecteze grav independența justiției și echilibrul puterilor în stat și servesc doar interesele unui grup restrâns de indivizi inculpați sau condamnați penal ajunși întâmplător în poziții publice.
O justiție liberă este coloana unui stat de drept iar noi, românii, alegem categoric să trăim doar într-o astfel de țară.

Pentru actuala clasă politică: NU aveți nici o șansă să ne distrageți atenția!

Apărarea independenței justiției este prioritatea nr. 1 a societății civile, garanția noastră că toate abuzurile comise de cei aflați acum în funcții publice și pe poziții de putere vor fi trași la răspundere în viitor pentru furtul din sănătate, infrastructură, educație și a banilor furați pe față de la toți românii prin intermediul legilor fiscale. Suntem cu ochii pe voi și o să apărăm și democrația și integritatea justiției până la capăt!

UPDATE Revoluția fiscală-Ieri a fost publicat OUG de modificare a Codului Fiscal în Monitorul Oficial.

Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare.
Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în Piața Victoriei, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecați.Guvernarea trebuie urmărească bunăstarea cetățenilor, NU interesele proprii”, au transmis organizatorii protestului, într-o postare pe Facebook.

Comenteaza