Clujenii, invitați să alerge pentru o cauză nobilă în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”

Clujenii, invitați să alerge pentru o cauză nobilă în Parcul Etnografic „Romulus Vuia”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj și-a exprimat acordul privind desfășurarea în cadrul secției în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” a evenimentului sportiv ,,The Beard Run – Spring challenge 2023”.

Competiția, organizată de către Asociația Beard Brothers, alături de alți parteneri implicați în acest demers, va avea loc sâmbătă, 18 martie, în intervalul orar 10:00 – 14:00 și este dedicată participanților de toate vârstele, alergători amatori. Acestora li se va percepe o taxă de înscriere în întrecere iar la final câștigătorii vor fi recompensați cu premii pentru rezultatele obținute.

Crosul ,,The Beard Run – Spring challenge 2023” este un eveniment caritabil, în urma căruia vor fi colectate fonduri pentru campania cu numărul 13 – Beard Brothers School – campanie al cărei scop este acela de strângere a sumei de 300.000 de euro, bani ce vor fi direcționați înspre edificarea unei școli de meserii.

Această inițiativă susținută de Consiliul Județean Cluj se înscrie într-un cadru mult mai larg de evenimente găzduite de Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia”, scopul principal fiind acela de creștere a vizibilității acestui obiectiv de interes turistic, dar și de a oferi clujenilor, și nu numai, o alternativă de petrecere a timpului liber în natură.

Astfel, această locație a găzduit ediții anterioare ale Festivalului Jazz in the Park, competiția Spartan Race, evenimente dedicate artei, cu susținerea artiștilor și producătorilor locali, precum AiA la Sat, Vino la Hoia, Noaptea Privighetorilor, În artă lume, Festivalul Curtea Armenească, Festivalul de Muzică și Dans Maghiar, Târgul Satului, dar și multe alte manifestări care reunesc, an de an, mii și mii de vizitatori.

Comenteaza