Clujenii pot alege oaia în weekend

Clujenii pot alege oaia în weekend
Caravana de informare "Alege oaia" va ajunge la Cluj-Napoca, unde, timp de două zile, doritorii vor putea să guste gratuit diverse preparate tradiţionale din carne de oaie.

Caravana "Alege oaia" va poposi, în acest weekend, la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. În cele două zile,  două zile, 25-26 noiembrie, vizitatorii vor putea gusta, gratuit, preparate din carne de oaie gătite tradiţional (tocăniţă la ceaun, pastramă, virşli, sarmale), dar şi brânzeturi (caş, telemea, brânză).

Potrivit comunicatului transmis miercuri de Direcţia pentru Agricultură Cluj, degustarea va fi "acompaniată" de un spectacol folcloric.

Partenerii Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) în organizarea evenimentului de la Cluj sunt Direcţia pentru Agricultură, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj şi AgroTransilvania Cluster, iar la manifestare vor fi prezenţi liderii celor mai reprezentative asociaţii ale crescătorilor de ovine din judeţul Cluj.

MADR a demarat, la începutul lunii noiembrie 2017, campania naţională de informare şi promovare a consumului de carne de ovine "Alege oaia".

 

Comenteaza