Clujul își redeschide cluburile și barurile, dar doar pentru cei vaccinați

Clujul își redeschide cluburile și barurile, dar doar pentru cei vaccinați

Începând cu 1 iunie se redeschid barurile, cluburile și discotecile din Cluj, însă vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19.

Noile relaxări care intră în vigoare de la 1 iunie prevăd că activitatea în baruri, cluburi și discoteci este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5:00-24:00, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

De asemenea, în restaurantele și cafenele care funcționează în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă activitatea fără a depăși 70% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 5,00-24,00 și la capacitate de 100%, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la rapel. Aceleași măsuri se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent. Pe terase se va asigura o distanță de minimum 2 metri între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă.

Comenteaza