Clujul nu ia în seamă restricțiile: „Nimeni nu controlează nimic după ora 20, dacă ești vaccinat sau nu..Nu tu poliție, nu tu jandarmerie”

Clujul nu ia în seamă restricțiile: „Nimeni nu controlează nimic după ora 20, dacă ești vaccinat sau nu..Nu tu poliție, nu tu jandarmerie”
| Foto: g4media.ro

Municipiul Cluj-Napoca a intrat în carantină de noapte, atât în weekend cât și în timpul săptămânii, din cauza incidenței mari. Chiar și așa, clujenii spun că se pot plimba liniștiți prin oraș și după ora 20, fără să-i legitimeze vreun polițist.

„Cluj minus Napoca, incidență teribilă, 10 la mie, în creștere, cică restricții de circulație după ora 20 tot timpul. DAR ...când nu există stat, e devălmășie. De când s-au introdus aceste restricții, umblu prin oraș cu mașina și...și nimic. Nimeni nu controlează absolut nimic după ora 20, dacă ești vaccinat sau nu. La fel aflu că se întâmplă peste tot în România unde cică sunt restricții după ora 20. Nu tu poliție, nu tu jandarmerie, totul fix ca înainte. De fapt, adevărul este simplu: statul român nu mai este capabil de nimic, nici măcar să impună un minim de reguli într-o situație de catastrofă epidemiologică. La fel a fost, îmi amintesc perfect, și în starea de urgență: într-o anume zi de joi, pur și simplu filtrele de poliție și armată au dispărut din post la Cluj. Toate. Deci, rămâne cum știți: scapă cine și cum poate. Ah, da: multă sănătate!” a scris un clujean pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza