Foto Clujul, prezent la Târgul de Crăciun din Köln

Clujul, prezent la Târgul de Crăciun din Köln

Agro Transilvania Cluster (ATC) și-a deschis un stand de prezentare la Târgul de Crăciun care are loc lângă Domul din Koln.

Printre produsele expuse de fermierii locali în Germania se numără uleiurile de Luna, brânza de Țaga, dulceața de ardei iuți, trufele, berea și ciocolata artizanale, potrivit Transilvania Business. La căsuța ATC din centrul metropolei germane, organizația a pregătit degustări de preparate tradiționale româneşti, surprize şi poveşti despre Cluj.

“Vizitatorii Târgului de Crăciun din Köln au degustat deja bunătățile noastre, iar aprecierile nu au contenit să apară. Suntem mândri că şi peste hotare impresionăm cu meşteșugul cu care făurim preparate cu bun gust şi tradiție”, conform ATC.

Clusterul Agro-Food-Ind Napoca are ca misiune promovarea colaborării şi cooperării între entităţile de afaceri, din sectorul agro-industrial, mediul academic şi de cercetare, încurajarea procesului de restructurare competitivă a sectorului şi asigurarea participării în multiple proiecte comerciale, interne și externe.

Membrii ATC au decis să se asocieze pentru sprijinirea dezvoltării sectorului agro-industrial, cu scopul declarat de a susţine creşterea competitivităţii asociaţiei, precum şi a fiecărui membru în parte, atât pe piaţa naţională, dar şi internaţională.

Comenteaza