Clujul, sub zăpadă

Clujul, sub zăpadă
Ninsoarea de ieri a scos utilajele de deszăpezire pe arterele principale ale municipiului cu mare întârziere, iar străzile mai mici - fie că sunt în centru, fie în cartiere - au rămas acoperite de omăt.
Conform reprezentanţilor Biroului mass-media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, de vineri până duminică după-amiază s-a intervenit cu 28 de utilaje (câte 14 de la Brantner şi de la Rosal, firmele care se ocupă de deszăpezire în municipiu). Cu toate că poziţia primăriei a dat un cec în alb firmelor de deszăpezire, utilajele acestora nu au intervenit decât pe câteva dintre arterele principale, fără a ataca omătul din cartiere.

Nici un drum din Cluj nu a fost blocat sau închis, în ciuda ninsorilor abundente de ieri, potrivit şefului Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public şi Privat (RAADPP) Cluj, Mircea Avram. Cele mai mari ninsori s-au înregistrat în zona oraşelor Gherla şi Dej, însă Avram spune că utilajele de deszăpezire au intervenit la timp şi că nu sunt dificultăţi în ce priveşte circulaţia rutieră. Nu mai puţin de 145 de tone de material antiderapant au fost aruncate astăzi, pe 84 de sectoare de drumuri judeţene din Cluj, unde s-a acţionat cu 63 de utilaje.

(D.E.)

Etichete
Comenteaza