Video CNAIR: Se lucreză intens pe un lot din Autostrada Transilvania

CNAIR: Se lucreză intens pe un lot din Autostrada Transilvania

Se lucrează intens atât la terasamente și asfaltări cât și la structuri pe un tronson din Autostrada Transilvania (A3), ce ar urma să fie inaugurat în 2019. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat noi imagini video.

"Constructorul lucrează intens atât la terasamente și asfaltări cât și la structuri pe lotul Iernut - Chețani a autostrăzii A3 în județul Mureș", transmite CNAIR. 

Lotul Iernut - Chețani are 17,9 km şi este parte din Autostrada Transilvania (A3), între Câmpia Turzii și Târgu-Mureș. Acest tronson de autostradă ar urma să fie finalizat în trimestrul trei al anului 2019. 

Autostrada Câmpia Turzii - Ogra - Târgu-Mureș: 51,7 km cu finanţare europeană 

Obiectivul construirii autostrăzii Târgu-Mureș - Ogra - Câmpia Turzii este de a realiza o legătură între Târgu-Mureș și Cluj, cu asigurarea continuității sectorului de autostradă 2B Câmpia Turzii - Cluj-Napoca Vest (Gilău), cu sectoarele 2A și 1C. La mijlocul lunii decembrie 2018, au fost deschişi circulaţiei auto 14 km din A3, între localitățile Ungheni şi Iernut, în judeţul Mureş. 

Comenteaza