Şcoala populară de Arte caută noi elevi. Vezi când sunt înscrierile

Şcoala populară de Arte caută noi elevi. Vezi când sunt înscrierile
Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca a anunţat începerea înscrierilor la cursurile aferente anului educaţional 2014–2015. Tinerii interesaţi să participe la examenul de admitere vor beneficia de cursuri de pregătire gratuite.

Tinerii care doresc să-şi consolideze aptitudinile artistice se pot înscrie în perioada 8-19 septembrie la concursul de admitere organizat de şcoala de arte clujeană. Pentru a o face, aceştia trebuie să se prezinte la secretariatul şcolii, situat pe str. fabricii de Zahăr n. 52, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 18:00.

Odată cu depunerea cererii de înscriere, candidaţii trebuie să depună o copie după buletin, o adeverinţă de la medicul de familie, o copie nelegalizată a actelor de studii, o adeverinţă de la locul de muncă, şcoală sau facultate şi un dosar plic.

Examenul de admitere se va desfăşura în perioada 22-26 septembrie şi va consta într-o probă de aptitudini specifică fiecărei discipline. Anterior susţinerii acestuia, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda" va organiza, între 15 şi 19 septembrie, nişte cursuri gratuite de pregătire. Cei acre doresc să se înscrie la acestea o pot face din 8 până în 12 septembrie, trimiţând u email pe adresa scoaladeartecluj@yahoo.com, între orele 10:00 şi 18:00.

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda", instituţie de cultură subordonată Consiliului Judeţean Cluj desfăşoară programe de educaţie permanentă în patru domenii: muzică, arte vizuale, arte dramatice şi coregrafie.

 

 

 

Comenteaza