Coliziune frontală cu un autotractor, soldată cu decesul unei persoane

Coliziune frontală cu un autotractor, soldată cu decesul unei persoane
Un deosebit de grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06:30.

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut pe DN1 Huedin - Poieni, la aproximativ la 7 km distanță de intrarea în localitatea Huedin.

Din primele informaţii reiese că accidentul a avut loc pe fondul oboselii la volan, şoferul unui autoturism pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotractor.

"​Conform primelor cercetări, ​un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autove​hicul pe DN1 E60,​ cu direcţia Oradea - Cluj-Napoca, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a​r fi pătruns brusc pe sensul opus, intrând astfel în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din autotractor cu semiremorcă​,​ condus regulamentar", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului de 42 de ani, din Dezmir, comuna Apahida. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 30.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările​ pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs coliziunea.​

Comenteaza