Concurs de pescuit, pentru reprezentantele sexului frumos

Concurs de pescuit, pentru reprezentantele sexului frumos
Doamnele şi domnişoarele sunt chemate să se întreacă între ele la cea de-a treia ediție a “Cupei Mărțișor” la pescuit staționar.

Evenimentul, dedicat în exclusivitate reprezentantelor sexului frumos, va avea loc pe lacurile de la Jucu de Sus, în 26 martie.

Concursul este individual şi se va desfășura în standuri pe durata unei singure manșe de patru ore, timp în care participantele vor trebui să pescuiască la o singură undiță, cu un singur cârlig.

Concurentele pot avea în stand mai multe lansete pregătite, iar fiecare va avea juvelnicul ei. Demn de menţionat că se va pescui doar la momeli naturale sau de panificaţie. Ieșirea din standuri se va face doar după terminarea cântăririi oficiale.

La final se punctează tot peștele capturat, iar clasamentul se va întocmi în ordinea descrescătoare a cantității de pește prins.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la sediul AJPS Cluj, str. Cuza Vodă, bl. A, F.N. sau la nr. de telefon 0264.59.89.76 sau mobil 0745.51.52.08, până joi, 24 martie, la ora 15:00. Pentru concurentele care nu au cu ce face deplasarea se asigură mijloace de transport.

Evenimentul este organizat de Asociația Județeană a Pescarilor Sportivi Cluj (AJPS) în parteneriat cu Jandarmeria Cluj (Inspectoratul de Jandarmi Județean Alexandru Vaida Voevod Cluj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca).

Programul concursului:

09:30 - prezentarea concurenților
10:00 - ședința tehnică și extragerea standurilor
10:30 - intrarea în standuri
10:45 - începe nădirea grea
11_00 - începe concursul
14:55 - ultimele 5 minute
15_00 - finalul concursului
15:05 - cântărirea
15:30 - festivitatea de premiere

Comenteaza