Conflict în trafic pe Republicii. Un șofer DROGAT a scos cuțitul la un bărbat

Conflict în trafic pe Republicii. Un șofer DROGAT a  scos cuțitul la un bărbat

Un bărbat a fost amenințat cu cuțitul în trafic de un alt șofer, care era drogat, pe strada Republicii din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc, marți seara, pe strada Republicii, din Cluj-Napoca. 

"Pe scurt: 2 conducători auto s-au certat în trafic (Renault alb și Audi negru - în spatele Renault), conducătorul Audi s-a dat jos la conducătorul Renault iar acesta din urma a amenințat cu cuțitul, si-a dat jos hainele de pe el și striga puternic. Conducătorul Audi a fugit lângă mine si Mi-a cerut sa chem politia ca amenință cu cuțitul și ca "e mort de drogat". Gagica-mea tocmai pleca cu masina de la semafor și a confirmat ca l-a văzut cu cuțitul, amenințând. Dupa 20 de minute de dialog între cei 2 și 4 echipaje de politie, individul cu Renault alb a fost condus la secție", a relatat un martor.

Conform polițiștilor, din verificările ulterioare a reieșit că agresorul era drogat.

"Ieri, 16 noiembrie a.c., în jurul orei 21.20, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 6 Poliție a fost direcționată în zona străzii Republicii, fiind indicat un autoturism condus de o persoană cu privire la care există suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului.

Polițiștii s-au deplasat în locația indicată, procedând la oprirea în trafic a autoturismului și identificarea conducătorului auto, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că anterior, acesta ar fi avut un conflict verbal în trafic cu un alt conducător, în cadrul discuțiilor în contradictoriu afișând un obiect tăietor-înțepător.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ. Ulterior, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice .

Obiectul contondent a fost identificat de polițiști pe capota autoturismului, fiind ridicat în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii s-au sesizat din oficiu în ceea ce privește infracțiunea de amenințare, până în acest moment nefiind formulată plângere prealabilă referitoare la această faptă.

Comenteaza