Foto Controale la transportatorii de lemne din Cluj. Amenzi de mii de lei

Controale la transportatorii de lemne din Cluj. Amenzi de mii de lei

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, alături de reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat controale la două societăți de comercializare și transport a materialului lemnos.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Sivice, alături de reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat controale la două societăți de comercializare și transport a materialului lemnos, actvități desfășurate în scopul prevenirii și combaterii delictelor silvice.

5.000 de lei pentru 4 mc de lemn fără acte

"Ca urmare a verificărilor întreprinse la prima societate comercială, cu punct de lucru  pe raza comunei Apahida, a reieșit faptul că o cantitate de 4,07 mc cherestea, esență rășinoase, a fost expediată fără documente legale de proveniență. Astfel, societatea  a fost sancționată cu amenda în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, fiind dispusă totodată confiscarea valorică a întregii cantități de material lemnos pentru care nu existau documentele prevăzute de lege.

Totodată, cu ocazia controalelor efectuate la cea de-a doua societate de comercializare și transport a materialului lemnos, cu punct de lucru pe raza municipiului Cluj-Napoca, s-a stabilit faptul că aceasta a expediat cantitatea de 4,25 mc cherestea, esență rășinoase, fără documente legale de proveniență.

Și în această situație, a fost aplicată o sancțiune în acord cu Legea 171/2010, fiind confiscată valoric cantitatea de 4,25 mc material lemnos", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Controale la transportatorii de lemne din Cluj. Amenzi de mii de lei

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza