Control judiciar pentru agresorul suporterului "U" Cluj înjunghiat în ”groapa Mărăști”

Control judiciar pentru agresorul suporterului "U" Cluj înjunghiat în ”groapa Mărăști”

Tânărul care l-a înjunghiat pe unul dintre liderii galeriei "U" Cluj, în fața unui bar din Mărăști, a fost plasat sub controlul judiciar pentru 60 de zile. Victima a mai fost atacată recent într-un alt local.

În 27 iulie, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se afla într-un local public de pe str. Dâmboviței, a fost agresat de către un tânăr, care, ulterior, a părăsit în fugă barul. La fața locului, s-a constatat că un alt tânăr, din Cluj-Napoca, ar fi fost urmărit de către agresor și amenințat cu acte de violență.

Polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe cel în cauză, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare. În 28 iulie, a fost dispusă de către magistrați măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de bărbat.

ZIUA de CLUJ scria, sâmbătă, că scandalul a avut loc în fața barului Seven din "gropa Mărăşti", iar victima a fost Rareș Ruha, șeful unei galerii a echipei de fotbal Universitatea Cluj. Cel care a condus operațiunea este Lucian Lucaci, un tânăr de o violență extremă. După ce a fost lovit cu cuțitul de către Lucaci, victima a căzut la pământ și a suferit o puternică hemoragie.

Conflictul are la bază o dispută, de acum două săptămâni, dintr-un alt local. Atunci, Ruha a fost înjunghiat, în mână, de un alt tânăr interlop, Cosmin Pinu. Incidentul a avut loc în barul Come, și totul a pornit de la o dedicație făcută de Pinu ”pentru toți bulangiii”.

Comenteaza