Copilul dispărut în urmă cu o lună în apele Someşului a fost găsit FOTO/VIDEO

Copilul dispărut în urmă cu o lună în apele Someşului a fost găsit FOTO/VIDEO
Copilul de şase ani dispărut în 13 ianuarie 2013 în apele îngheţate ale Someşului Mic, pe raza localităţii Gherla, a fost găsit astăzi.

Trupul micuţului a fost găsit de un sătean la 800 de metri în aval de la locul dispariţiei. La faţa locului se află familia copilului, dar şi o echipă de criminalişti.

Vă reamintim, copilul se juca împreună cu câțiva vecini pe gheața formată pe râul Someșul Mic, însă aceasta s-a spart, iar minorul a căzut sub ea. Singura dorinţă a familiei băiețelului a fost pentru o lună şi o zi să-i găsească trupul pentru a avea parte de o înmormântare creştinească.

La căutările micuţului au participat săptămâni la rând pompierii dejeni şi cei din Gherla, jandarmi de la Cluj, dar şi scafandri.

UPDATE: Trupul micuţului a fost găsit în apropierea Staţiei de Epurare din Mintiu Gherlii. Acolo, apa are în jur de 20 cm adâncime. În aceste momente sunt aşteptaţi să vină pompierii pentru a scoate trupul copilului din apă.

UPDATE: Pompierii au scos trupul băieţelului din apă. Criminaliştii efectuează cercetări.

"L-am tot căutat, l-am tot căutat şi venind în jos pe podeţul acela m-am uitat pe marginea apei şi l-am văzut. Am fugit la un vecin şi am sunat la poliţie că am găsit copilul. De o lună de zile l-am tot căutat, dar nu l-am găsit şi acum, când am venit singur, acum l-am văzut", a explicat bărbatul care a observat trupul micuţului.

 

 

Etichete
Comenteaza