Coposu din Cluj-Napoca, transformată în pistă de curse. Doi vitezomani și-au predat carnetul

Coposu din Cluj-Napoca, transformată în pistă de curse. Doi vitezomani și-au predat carnetul

Doi conducători auto au rămas fără carnetul de șoferi după ce au fost depistați de polițiști, joi după-amiază, conducând cu viteză excesivă pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.

Joi, 3 iunie, în intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-7 și cei a Secțiilor Rurale Baciu, Florești și Apahida, au acționat în vederea prevenirii riscului rutier și impunerii respectării normelor de circulație de către toți participanții la trafic în municipiu și în comunele arondate. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, 94 dintre acestea în conformitate cu OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice. Dintre acestea, 23 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 18 pentru nepurtarea centurii de siguranță, iar alte 53 pentru alte abateri ale normelor rutiere în vigoare. 

De exemplu, potrivit reprezentanților IPJ Cluj, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu, rulând cu o viteză de 120 km/h. La scurt timp, un alt conducător auto, un bărbat de 64 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat în timp ce se deplasa pe aceeași strada, rulând cu o viteză de 107 km/h. Față de cei doi a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoarea de 1.305 lei, iar ca măsură complementară acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Comenteaza