News alert Coronavirus / Încă un deces la Cluj. Este vorba despre un medic

Coronavirus / Încă un deces la Cluj. Este vorba despre un medic

Acesta este cel de-al treilea deces al unui medic infectat cu COVID-19, înregistrat în România.

Anunțul a fost făcut de primarul din Brad, județul Hunedoara, Florin Cazacu. Potrivit acestuia, este vorba despre un medic de la Spitalul Municipal Brad, internat la Cluj-Napoca.

”Din nefericire, doamna doctor Marinela Feier, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferinţă, la Sectia ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruţătorul COVID-19. A fost un om deosebit si un profesionist desavarsit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! BUNUL DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE!", a scris primarul Florin Cazacu, pe contul său de Facebook”, a anunţat marţi pe Facebook primarul localităţii, Florin Cazacu.

Din primele informații, doctorița, în vârstă de 70 de ani, a fost diagnosticată în 8 aprilie, când a fost transferată la un spital din Cluj. 

Este al treilea medic care a murit infectat cu noul coronavirus, după ce luni a fost anunţat decesul unei doctoriţe din Botoşani, depistată cu COVID-19, iar săptămâna trecută a murit un medic din Constanţa.

Comenteaza