CORONAVIRUS | Iohannis, anunț de ultimă oră despre linia telefonică specială cu informații despre coronavirus

CORONAVIRUS | Iohannis, anunț de ultimă oră despre linia telefonică specială cu informații despre coronavirus

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri că urmează să fie implementată o linie telefonică gestionată de Ministerul Sănătății, dedicată apelanților care solicită informații referitoare la infecția cu coronavirus.

Șeful statului a spus că linia urmează să fie implementată, "probabil deja de mâine dimineață".

"Urmează să fie implementată cât mai rapid, probabil deja de mâine dimineață, linia telefonică, gestionată de Ministerul Sănătății, dedicată apelanților care solicită informații referitoare la infecția cu coronavirus. Am încredere că toate instituțiile statului implicate, dar mai ales sistemul medical românesc, au capacitatea de a gestiona această situație, atât pe latura preventivă, cât și pe cea de tratament al eventualelor cazuri de infectare”, a spus Klaus Iohannis, după ședința CSAT.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, miercuri la ora 14:00, la nivel național, se aflau 69 de persoane în carantină, 4.418 izolaţi la domiciliu. De asemenea, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunțat că la ora actuală, în România nu este infectată nicio persoană cu coronavirus.

Comenteaza