Cremă anti-îmbătrânire inventată la UMF Cluj; doi miniştri au primit-o cadou VIDEO

Cremă anti-îmbătrânire inventată la UMF Cluj; doi miniştri au primit-o cadou VIDEO
Miniştrii Aurelia Cristea şi Mihnea Costoiu au găsit soluţia perfectă pentru tinereţe veşnică. O cremă anti-îmbătrânire, inventată acum, pe care au primit-o cadou de la cercetătorii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj. Dacă cei doi miniştri au fost încântaţi de cadoul primit, nu acelaşi lucru se poate spune despre preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Eu sunt încă tânăr", spune Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. "Poate i-o dau lu tata, că mâine e şi ziua lui, şi cum e şi solstiţiu de primăvară cred că i-ar folosi".

În timp ce Zgonea se consideră încă tânăr pentru a folosi produse cosmetice anti-îmbătrânire, ministrul Educaţiei Mihnea Costoiu este sigur că după perioada de guvernare se va alege cu multe riduri. "După guvernare sigur o să am nevoie de ea, că o să am multe riduri, şi sunt convins că vin după aia la tratament la UMF Cluj".

Şi noul ministru pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, crede că viaţa de politician e grea şi că îi va afecta tenul. "O voi testa", spune ea, "şi o să vedem care sunt efectele, sunt foarte curioasă şi eu.

Crema primită de politicieni a fost inventată de mai mulţi cercetători de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj şi a fost prezentată la Salonul Internaţional al Cercetării şi Inovării.

Salonul Internaţional al Cercetării şi Inovării reuneşte la Cluj 75 de universităţi, institute, centre şi staţiuni de cercetare, firme, asociaţii ale inventatorilor, persoane fizice din ţară şi din străinătate. La eveniment sunt înscrise pentru jurizare peste 300 de invenţii.

Comenteaza