Breaking news Cristina Țopescu, găsită moartă în locuința sa

Cristina Țopescu, găsită moartă în locuința sa

Jurnalista Cristina Ţopescu a fost găsită decedată duminică seară de poliţişti în casa ei din oraşul Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză.

„În cursul acestei seri (duminică, n. red.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii au intrat în imobilul, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Ilfov.

Potrivit unor surse din poliţie, este vorba despre jurnalista Cristina Ţopescu, relatează Mediafax. Ultima postare a acesteia pe pagina să de Facebook este din 26 decembrie, când a distribuit un articol despre Papa Francisc. Urmează să fie efectuată expertiza medico-legală. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Cristina Țopescu nu a mai fost văzută din 19 decembrie, iar ultima ei activitate pe rețelele sociale a fost în 26 decembrie. Surse din rândul anchetatorilor, citate de Observator.tv, au dezvăluit că în locuința acesteia au fost găsite cadavrele a mai multor câini. Din primele cercetări, se pare că prezentatoarea s-a stins din viață, iar animalele, rămase singure, au murit de foame.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Ţopescu, celebru comentator sportiv. Ea a intrat în lumea televiziunii în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din Bucureşti.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, iar atunci a încetat colaborarea cu Prima TV pentru care prezenta ”Focus”, principala emisiune de ştiri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România şi a fost arestată, primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest în 19 decembrie 1989.

Comenteaza