Csibi Barna îl ironizează pe Avram Iancu

Csibi Barna îl ironizează pe Avram Iancu
Extremistul maghiar Csibiu Barna îl ironizează pe Avram Iancu. În plus, a făcut plângere împotriva şefului Parchetului Militar din Cluj, care nu l-ar fi lăsat să afişeze drapele ale Ungariei Mari.

"În nemernicia mea, ca un câine turbat, mi-am bătut joc de eroul Revoluţiei paşoptiste Avram Iancu. Ştiu că voi plăti scump pentru faptele mele. Nu merit să fiu răbdat de pământul românesc din Harghita", a scris Barna pe blogul personal.

În 15 martie, Csibi spânzurase o păpuşă reprezentându-l pe Avram Iancu la Miercurea Ciuc.

Avram Iancu nu este singura "victimă" a lui Csibi Barna. Potrivit evz.ro, şeful Parchetului Militar Cluj, procurorul şef Viorel Siserman, este anchetat disciplinar de Consiliul Superior al Magistraturii, fiind acuzat de Csibi că a avut faţă de el o atitudine sfidătoare.

Supărarea extremistului ungur porneşte de la faptul că, pe 1 decembrie 2010, a fost reţinut de jandarmi şi amendat pentru faptul că a afişat însemne cu caracter nazist şi şovin. La câteva zile după incident, Csibi a depus la Procuratura Militară Cluj o plângere penală împotriva jandarmilor care l-au împiedicat să desfăşoare steaguri cu Ungaria Mare şi să strige lozinci împotriva românilor şi a României.

 

Comenteaza