Cu droguri, în weekend, la evenimentele din Cluj. Peste ce au dat jandarmii

Cu droguri, în weekend, la evenimentele din Cluj. Peste ce au dat jandarmii

Jandarmii clujeni au acționat, în acest weekend, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice care s-au desfășurat în zona de competență.

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj – Napoca, au acționat, de vineri până duinică, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică la manifestările publice care s-au desfășurat în zona de competență.

Totodată jandarmii din cadrul grupării, au fost la datorie pentru menținerea ordinii și liniștii publice în sistem integrat cu lucrători din cadrul I.P.J Cluj, cât și prin patrule independente cu misiunea de a prevenii și combate faptele antisociale sesizate.

"În acest context, în perioada mai sus menționată, au fost constatate 4 fapte de natură penală prevăzute de Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, actele de sesizare și bunurile ilicite găsite asupra persoanelor în cauză, fiind predate D.I.I.C.O.T. Cluj pentru continuarea cercetărilor", au transmis reprezentanţii jandarmeriei.

De asemenea, jandarmii grupării au aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.600 RON.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...