Video Foto Cum arată Clujul luminat de Crăciun? Târgul a debutat în ploaie. Localnicii de la Voltaj au concertat în deschidere / A porni și tramvaiul lui Moș Crăciun

Clujul a strălucit la ceas de seară în prima zi a Târgului de Crăciun după ce luminițele festive au fost aprinse, iar oamenii s-au lăsați purtați de nostalgia versulilor celor de la Voltaj. În restul orașului, beculețele se vor aprinde la 1 Decembrie.

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca și-a deschis ieri porțile, iar de la ora 19.00 au fost pornite și luminile festive. În debutul primei zile, au concertat clujenii de la Voltaj. Mii de oameni au fost prezenți în Piața Unirii din centrul orașului pentru inaugurarea Târgului de Crăciun ediția 2022. Este prima ediție de la începutul pandemiei de Covid-19, care se desfășoară fără vreo restricție.

Chiar dacă au fost precipitații, clujenii nu s-au lăsat învinși de stropii de ploaie și au venit cu mic, cu mare la deschiderea târgului. De la studenți, la copii, până la părinți și vârsnici, cu toții au luat parte la prima seară a Târgului de Crăciun.

Programul este zilnic, de luni până vineri, între orele 11.00-22.00. În weekend: de la ora 11.00 până la 22.30.

Ce aduce Târgul de Crăciun de la Cluj în 2022?

De-a lungul celor 45 de zile pe scena din Piața Unirii vor urca nume precum Voltaj, Direcția 5, Alexandra Ușurelu, Iuliana Beregoi, Școala de Muzică Voltaj Academy, Școala de Muzică The Beat, Armonia Music. Și muuuulți alții.

CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN: un loc de poveste în care acum chiar ai ocazia să intri și să faci poze memorabile. Din 1 decembrie și până pe 23 cei mici vor meșteri o mulțime de lucrușoare împreună cu echipa Golden Party.

ROATA PANORAMICĂ: hai sus, sus, sus, să admiri zona centrală a Clujului de la o înălțime de 30 de metri.

BUNĂTĂȚILE și CADOURILE vor fi oferite de către cele 86 de căsuțe ale producătorilor locali.

Concert Direcția 5

Program 19-20 noiembrie - Târgul de Crăciun Cluj-Napoca

Sâmbătă, 19 noiembrie: program 11.00-22.30

20.00: concert Direcția 5;

21.00: Povestea de seară, oferită de Oameni mici Și mari. În fiecare seară postăm online pe pagina de Facebook o poveste audio (surpriză).

Duminică, 20 noiembrie: Program 11.00-22.30

18.00: Povești la Gura Sobei - „Apolodor”. În fiecare duminică de la ora 18.00 ne vedem în jurul sobei, împreună cu Urbannect și Magic Puppet.

19.00: Teatru de păpuși „Ursul Păcălit de vulpe”, oferit de Golden Party;

20.00: concert VIBES live band.

21.00: Povestea de seară, oferită de Oameni Mici și Mari. În fiecare seară postăm online pe pagina de Facebook o poveste audio (surpriză).

Pe tot parcursul programului, funcționează roata panoramică și caruselul, iar căsuța lui Moș Crăciun e deschisă pentru fotografii și relaxare.

 

 

Comenteaza