Curier jefuit în Cluj de doi bucureșteni. Cum au acționat tâlharii

Curier jefuit în Cluj de doi bucureșteni. Cum au acționat tâlharii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni, fiind acuzați de tâlhărie calificată după ce au jefuit un curier.

Miercuri, 14 septembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi bărbați, din orașul Pantelimon și municipiul București, cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

"În fapt, la data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 13.40, în timp ce desfășura activități profesionale de tip curierat pe strada 1 Decembrie, aflat în interiorul autovehiculului, ar fi fost abordat de doi bărbați, care, prin amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei.

La data de 14 septembrie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați în vârstă de 43 și 39 de ani, reușindu-se recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Curier jefuit în Cluj de doi bucureșteni. Cum au acționat tâlharii

În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitatea de documentare a activității infracționale a fost derulată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, UTAI Cluj și polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Comenteaza